Veloi­tus­pe­rus­teemme

Me haluamme, että palvelumme hinta on asiakkaalle ennakoitava.  Ennen toimeksiannon aloittamista sovimme kanssasi selkeästi hinnoittelusta ja annamme pyydettäessä kustannusarvion.

Laskutuksemme perustuu asianajoalalla yleisesti noudatettuun aikaperusteiseen veloitukseen.  Tuntiveloituksemme on 279 - 310 euroa tunnilta sisältäen 24 % arvonlisäveron. Pienin veloitettava aikayksikkö on 15 minuuttia. Hinnoittelemme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti huomioiden mm. asian vaatiman erityisasiantuntemuksen, työmäärän, kiireellisyyden ja käytettävän asiantuntijan.

Tavanomaisissa toimeksiannoissa voimme sopia kanssasi myös kiinteästä hinnasta koko toimeksiannon hoitamiselle alusta loppuun. 

Laskutamme työstämme asian etenemisen mukaan, ja toimeksiannon hoitaminen saattaa edellyttää ennakkosuoritusta.

Voit jättää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella tai soittaa meille numeroon 010 328 3800 maksuttoman alkukartoituksen tekemiseksi.

Oikeus­tur­va­va­kuu­tus

Kotivakuutukseen, yritysvakuutukseen, ajoneuvovakuutukseen tai maatilavakuutukseen sisältyy yleensä oikeusturvavakuutus. Oikeusturvavakuutus korvaa sinulle asianajajan käyttämisestä aiheutuvat kustannukset, kun olet osapuolena riita-asiassa tai asianomistajana rikosasiassa.

Oikeusturva on yleensä käytettävissä myös silloin, kun asia ratkaistaan ilman oikeudenkäyntiä. Esimerkiksi erilaiset asuntokauppariidat ovat tyypillisesti korvattavissa oikeusturvavakuutuksesta.

Alku­neu­vot­te­lussa kar­toi­tamme mahdollisuudet saada asianajokuluja katet­tua vakuu­tuk­sesta ja tar­vit­taessa haemme oikeus­tur­va­pää­tök­sen puolestasi.

Vakuutusyhtiösi suorittaa sinulle korvauksen kuluistasi asian päättyessä joko sovintoon tai tuomioistuimen päätökseen.